Hvalpetanker

Mor vil gerne lege - men der er også grænser, for hvor meget angreb hun gider :-P

Vi har været "ude" - dvs., ude og lege på gulvet. Det var sjovt . Der var 2 bolde, en underlig langpelset grå tingest og en blå en, som lignede os, men den havde ingen ben, og fulgte ikke efter os, når vi havde rusket den. Den skal vi nok få noget sjov med.

Vi blev hurtigt trætte, selv om det var sjovt at lege. Så vi lagde os bare til at sove.

 

 

I dag er vi 14 dage gamle. Vi har fået øjne, og kan se, når hundemor tager billeder af os. Det blinker og vi drejer hovedet væk, for vi kan ikke li' det.

Vi kan heller ikke li' når far vil klippe vores negle ;-(.

I dag skulle vi prøve noget helt nyt - det hedder vist ormekur. Det smagte bestemt ikke godt - Håber da godt nok, de mennesker disker op med noget rigtig guf, næste gang, vi skal smage på noget..

Desuden havde de vasket vores mor. Hun lugtede ellers rigtig godt af os og som en rigtig mor skal lugte. Pludselig duftede hun meget mere af blomster - men det må de mennesker jo kunne li', for de sagde hele tiden, at hun var da godt nok blevet lækker..- Mærkelige mennesker...

Nyeste kommentarer

09.03 | 17:53

Kære Vinur. Mig og min datter er på udkig efter en lille hunderace og er ret vild med coton de tulear. Vi vil rigtig komme og se en voksen coton håber det er ok

...
28.01 | 02:08

Har i nogen planer om hvalpe i 2021?

Bedste hilsner,

Anne Sofie

...
19.01 | 10:34

Hej vi søger en lille bomulds ❤️ Dreng Kan i hjælpe os med at få en lille Dreng ved du glæder os venlig hilsen Vita

...
06.01 | 11:19

Hej har i flere islanske fårhunde til salg🙂

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE